Program


Karádytól Piafig - Orbán Bori sanzondélutánja

Karádytól Piafig - Orbán Bori sanzondélutánja

A magyar díva és francia sztár hiteles előadásban elevenedik meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 29. vasárnap, 16:00

Karádytól – Piafig
Orbán Bori sanzondélutánja

A fiatal énekesnő, aki színpadon már eljátszotta a világhírű sanzonénekes, Édith Piaf szerepét, most Karády és Piaf bőrébe bújva idézi föl azt a kort, amikor ez a műfaj mindent elmondott az érzelmek, a szeretet és a szerelem világáról. A magyar díva és francia sztár hiteles előadásban elevenedik meg. Közben ízelítőt kapunk Orbán Bori tavaly megjelent Ma chanson című albumából is, amely egy fiatal lány zenei életrajzát meséli el.

Kísérő: Pánczél Kristóf zongoraművész
Konferál: Kelecsényi László író

Ajánlatunk


A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat