Program


KASTÉLYKONCERT - MINDEN, AMI ZENE! – BUDAPEST RAGTIME BAND

KASTÉLYKONCERT - MINDEN, AMI ZENE! – BUDAPEST RAGTIME BAND

Folytatódik a nagysikerű KastélyKoncert sorozat a Halász-kastély parkjában.
Könnyed, de színvonalas komolyzenei és jazzkoncertek várják a zeneszerető közönséget csodálatos környezetben.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 3. szombat, 20:00

MINDEN, AMI ZENE! – BUDAPEST RAGTIME BAND

A Budapest Ragtime Band 1980-ban alakult, főiskolát végzett jazz- és klasszikus muzsikusokból, akik a hagyományos ragtime zongorajátékot merész ötletekkel és újszerű hangszereléssel ültették át egyedülálló zenei hangzássá. Később műsorukba jazz és dixieland örökzöldek, a világon egyedülálló zenei paródiák, ismert slágerek és operák humoros feldolgozásai is kerültek. A zenekar számos stúdiófelvétel mellett rendszeresen turnézik Európa országaiban, Amerikában és a Kanári-szigeteken. A Budapest Ragtime Band-nek nemcsak a ragtime muzsika megszerettetése a célja, hanem a közönség mindenkori magas színvonalú szórakoztatása, melynek soraiban minden korosztály megtalálható.

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat