Program


Kecskekatonaság - Marica Bábszínháza

Kecskekatonaság - Marica Bábszínháza

A népmesei alapra épülő produkció központi figurája egy háborúból visszatérő árva fiú, aki megtanulja használni megszerzett tudását és kisemmizett helyzetéből sikeres emberré válik. Senkit nem eltaposva, saját tudásának és képességeinek birtokában tud érvényesülni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 21. szombat, 15:00

Bábszínház kisiskolásoknak

Március 21-én a bábszínházi világnap alkalmából tűzik műsorra a Marica Bábszínháza Kecskekatonaság című produkcióját. A népmesei alapra épülő produkció központi figurája egy háborúból visszatérő árva fiú, aki megtanulja használni megszerzett tudását és kisemmizett helyzetéből sikeres emberré válik. Senkit nem eltaposva, saját tudásának és képességeinek birtokában tud érvényesülni. Ezt a fejlődéstörténetet dolgozza fel az előadás, amelynek legfontosabb üzenete, hogy bárhonnan indulsz is, bármilyen nehéz helyzetbe kerülsz is, meg tudsz küzdeni vele.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat