Program


Kepes András-Istenek és emberek

Kepes András-Istenek és emberek

Istenek és emberek
Kepes András előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 24. vasárnap, 18:00

Az ember – „e félig isten, félig állat” -  a tudomány és a technika segítségével képes teremteni és pusztítani, hiedelmekkel, erkölccsel, törvényekkel szabályozza az együttélést. De mi lett a hiedelmekkel, az erkölccsel, a törvényekkel? És mi történt az emberi kapcsolatokkal? Erről beszél Kepes András új regénye kapcsán, ami ma játszódik Svájcban, a hegyek között, egy luxusvillában. A három magyar házaspárt – két „politikaközeli” üzletembert, akik istennek képzelik magukat, egy tanárt és a feleségeiket - látszólag a fenyegető természet ejti csapdába, valójában az érdek és az érzelem, a hatalom, a kapzsiság, az emberség és a párkapcsolat kelepcéjében vergődnek. Akárcsak az emberiség, amelyik nehezen találja a helyét az erkölcsi és szellemi értékeiben elbizonytalanodott világban.

Jegyár: 2400 Ft, 2900 Ft

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat