Program


Keresztpont esték 4. - Kádár Annamária: Önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása

Keresztpont esték 4. - Kádár Annamária: Önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása

A Keresztpont Esték sorozata 4. felvonása új kalandra hív Téged! Folytatódjon utunk a magunk jobb megismerése és egy teljesebb élet felé!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 27. csütörtök, 18:00

Önbecsülésünkre a legjelentősebb hatásuk a gyermekkori élményeknek van, ezek alapozzák meg, vagy éppen ássák alá azt. Mivel egy gyermek még nem tudja mérlegelni, megszűrni az őt ért hatásokat, mindent belsővé tesz, amit megtapasztal. Ha ekkor jó és erős alapokat kap, akkor értékes emberként tekint majd magára, és nem fogja könnyen feladni a küzdelmet. Amennyiben azonban az alapok hiányoznak, felnőttként számos esetben kiszolgáltatottá válhat, és megalkudhat méltatlan helyzetekkel is, mert nem tudja elhinni magáról, hogy jobbat érdemel.

Dr. Kádár Annamária az önbecsülés, a rugalmas állóképesség megalapozásának lehetőségeibe vezeti be az érdeklődőket - a tőle megszokott lebilincselő stílusban. Ehhez segítségül hívja a mesék ősi bölcsességét, és az elmélet mellett rengeteg gyakorlati eszközt, megvalósítható ötletet igyekszik hallgatói kezébe adni.

Ajánlatunk


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat