Program


Királyok, királynék, szerelmek - Titokzatos éjszaka a Diósgyőri várban

Királyok, királynék, szerelmek - Titokzatos éjszaka a Diósgyőri várban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 18. szombat, 22:40

19:30 Kapunyitás

19:40 – 22:40 Éjszakai kalandozások a Diósgyőri várban
A vár népe szerelmi titkokról mesél.
A vártúrák 20 percenként indulnak.

Ismétlődő programok:
• Diósgyőri Aranysarkantyús Lovagrend bemutatói
• "Veronai Zappato - a nagy mágus”
• Szerenád, trubadúr ének
• Szerelmi tűztánc – tűzszelídítők
• Fáklyás gyógynövény bemutató a gyógynövénykertben (A vár gyógynövény szakértője a középkori szépítkezés rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket.)

Folyamatos programok:
• „Trubadúr tour” szerelmes versíró műhely (Utazz a költészet szárnyán az időben! Versíró műhelyünkben a középkori világi költészet formái kelnek életre játékos módon, gyakorlatban. Avatott lovagköltő és muzsikus segítségével szavakba öntheted érzéseidet, kipróbálhatod milyen volt lovagként udvarolni.)
• Lovagi próbák a hölgyek kegyeiért
• Középkori szerelmi ábrázolások

A jegyeket meghatározott időpontokra értékesítjük 19:40- 22:40 között, mivel a folyamatos programok mellett az éjszakai rendezvény magában foglal egy különleges tárlatvezetést is a Diósgyőri vár termeiben, amelyen kisebb csoportokban vehetnek részt az érdeklődők abban az időpontban, amelyre jegyüket megváltják. Emellett 19:30 és 23:30 között folyamatosan részt vehetnek a rendezvény programjain.
Az időpont, amely a megváltott jegyen szerepel csupán a tárlatvezetés időpontját jelzi, minden látogató már kapunyitástól beléphet a rendezvény területére. Kérjük, hogy a jegyen szereplő időpontban jelenjen meg az indulási pontnál a Felső várudvaron, mivel ha lemarad, sajnos nincs lehetőség arra, hogy a későbbiekben részt vegyen a sétán. Megértésüket köszönjük!

Jegyárak:
Felnőtt: 1900 Ft, Gyermek, diák és nyugdíjas: 1000 Ft, 0-3 éves korig ingyenes regisztrációs jegy váltható

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat