Program


Klangforum Wien / CAFe 2019

Klangforum Wien / CAFe 2019

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 10. csütörtök, 19:30

Milica Djordjević: Rdja

Bella Máté: Chuang Tzu’s Dream

Enno Poppe: Brot 

Clara Iannotta: D’après

Tornyai Péter: Ferne – ősbemutató

Salvatore Sciarrino: Archeologia del telefono

 

Közreműködik: Andreas Lindenbaum – cselló

Vezényel: Patrick Hahn

 

Két fiatal hölgy Rómából (Clara Iannotta) és Belgrádból (Milica Djordjević), két fiatalember Budapestről (Bella Máté, Tornyai Péter) – mind a négyen rangos versenyeredményekkel, ösztöndíjakkal a hátuk mögött. A modern zene világviszonylatban is meghatározó formációja, a Klangforum Wien a fiatal tehetségek mellett a középgenerációhoz tartozó Enno Poppe és a ma már klasszikusként tisztelt Salvatore Sciarrino egy-egy művét adja elő a Zeneakadémián. Utóbbi komponista darabja 2005-ben született, és példás gyorsasággal, már 2006-ban hallható volt Pannonhalmán, az Arcus Temporum művészeti fesztiválon. Az Archeologia del telefono igazi „zeitstück”, közel másfél évtizede talán még jóslatszerűnek hatott, 2019-ben már maga a megvalósult jövő.

Támogató: Erste Bank, Federal Ministry for Europe, Integration and Foreign Affairs, Republic of Austria

A Zeneakadémiával közös program.

 

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Ajánló


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat