Program


Cziffra Fesztivál - Klara Min zongoraestje

Cziffra Fesztivál - Klara Min zongoraestje

Megfordult már Európa, Dél-Korea, Észak- és Dél-Amerika legrangosabb koncerttermeiben, művészkollégái között büszkén említi Takács-Nagy Gábor nevét, a New York Concert Artists and Associates szervezet alapítójaként és versenyek szerzőjeként elkötelezetten támogatja a fiatal művészek érvényesülését.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 14. hétfő, 19:00

Klara Min ragyogó, intuitív tehetségét tudatos repertoár építéssel, egy-egy szerző vagy stílus gondos megismerésével teljesíti ki. Szkrjabin műveiből készített lemezét világszinten is az élvonalba sorolták, kedvencei viszont az elegáns romantikusok: Chopin és Schumann. Utóbbi műveiből lemez-sorozatot is indított, budapesti szólóestjén tehát a német szerző művészetének bensőséges ismerőjeként adja elő annak legszenvedélyesebb műveit. A C-dúr fantázia és a fisz-moll szonáta a szeretetnek és a szerelemnek olyan megható megnyilvánulásai, amelyekre a zenében alig van példa. A Clara Wieck-kel szövődött kapcsolat legperzselőbb éveiben írta őket Schumann, a fantázia „velejéig fantasztikusan és szenvedélyesen” előadandó első tételéről így írt a kedvesnek: „folyamatos zokogás utánad".

Műsor:

Schumann: Arabeske op.18, fisz-moll szonáta op.11,

*** 

Schumann: C-dúr fantázia op.17

Az esemény a Cziffra György-emlékév keretében kerül megrendezésre. Magyarország Kormánya a 20. század egyik legkiemelkedőbb zongoraművészének centenáriumát hivatalos emlékév keretében ünnepli, az UNESCO pedig felvette a közösen ünnepelt évfordulók sorába.
A Cziffra György-emlékév a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósul meg.

Kiemelt szponzor: MVM

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

bohózat két felvonásban

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat