Program


Kolompos

Kolompos

Az új esztendő első találkozását új dalokkal, játékkal, tánccal, vigassággal töltjük, mert a népi hiedelmek is azt tartják, amilyen az újév első napja, olyan lesz az egész esztendő. /Regölés, Újév-köszöntő, Háromkirályok dala /Idén új színfolt a műsorban a Csodaszarvas-legendának a felelevenítése.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 19. vasárnap, 10:30

KOLOMPOS EGYÜTTES GYEREKMŰSORA
Csodaszarvas legenda

Az új esztendő első találkozását új dalokkal, játékkal, tánccal, vígassággal töltjük, mert a népi hiedelmek is azt tartják, amilyen az újév első napja, olyan lesz az egész esztendő. /Regölés, Újév-köszöntő, Háromkirályok dala /Idén új színfolt a műsorban a Csodaszarvas-legendának a felelevenítése.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat