Program


Kolompos Táncház

Kolompos Táncház

Elsősorban nem az ismeretadás a legfőbb céljuk, hanem az élményszerzés, hogy jó hangulatú, vidám, játékos, táncos-zenés mulatságokon megszerettessék a kisgyerekekkel a magyar táncművészetet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 17. vasárnap, 10:30

Kolompos táncház

A Kolompos együttes 1990 óta muzsikál gyerekeknek. Óvodákban, iskolákban, művelődési házakban ismertetik meg a kicsikkel a népzene, néptánc és a népszokások alapjait, mindezt szórakoztató formában.

Elsősorban nem az ismeretadás a legfőbb céljuk, hanem az élményszerzés, hogy jó hangulatú, vidám, játékos, táncos-zenés mulatságokon megszerettessék a kisgyerekekkel a magyar táncművészetet.

2-8 éves korig ajánljuk!

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye,…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat