Program


Koncz Zsuzsa koncert – Szabadnak születtél

Koncz Zsuzsa koncert – Szabadnak születtél

A koncerten hallhatja a közönség a legutóbbi albumok dalait is, és természetesen megszólalnak olyan régi, nagy kedvencek is, amelyektől Koncz Zsuzsa az lett, aki: ünnepelt, rajongott sztár, közvetlen, őszinte előadó.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 24. kedd, 20:00

Koncz Zsuzsa koncert - Szabadnak születtél

Koncz Zsuzsa a magyar könnyűzene állócsillaga, minden koncertje igazi kulturális élményt ígér. Azért is, mert dalai mindig aktuálisan mai önmagunkhoz szólnak, mostani lelkiállapotunkra válaszolnak attól függetlenül, hogy a dalok, versek mikor is születtek: a múlt század végén vagy napjainkban. A koncerten hallhatja a közönség a legutóbbi albumok dalait is, és természetesen megszólalnak olyan régi, nagy kedvencek is, amelyektől Koncz Zsuzsa az lett, aki: ünnepelt, rajongott sztár, közvetlen, őszinte előadó.

Koncz Zsuzsa - ének

Közreműködők:
gitárok, vokál - Maróthy Zoltán
basszusgitár - II. Lengyelfi Miklós
dobok - Tiba Sándor
billentyűs hangszerek, vokál - Závodi Gábor

Fotó: Falus Kriszta

Rendező: Nők Lapja

Ajánlatunk


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Bihari Együttes 1954-ben alakult Novák Ferenc vezetésével. Több mint fél évszázados működése alatt számos hazai és nemzetközi fesztivál nagydíját, helyezését nyerte el, a Martin György Néptáncszövetség által szervezett minősítő fesztiválokon kiváló minősítést, 2005-ben Csokonai Vitéz Mihály közösségi, 2012-ben Príma Primissima díjat kapott. Tervszerű utánpótlás-nevelésének eredményeképpen ma több, mint kétszáz fős közösség alkotja a „Biharit”. Ifjú táncosaink az alapfokú művészeti oktatás keretén belül ismerkednek hagyományainkkal.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat