Program


Kovács Kati Symphonic live - az életmű koncert
2

Kovács Kati Symphonic live - az életmű koncert

Kovács Kati Symphonic live - az életmű koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 30. péntek, 20:00

Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője, nevéhez a hatvanas évek óta több ezer sikeres koncert és számtalan sláger fűződik. A művésznő közismert jellegzetes erőteljes hangjáról, hosszan tartó pályafutásáról és sokoldalúságáról. Énekhangja mezoszoprán, négy és fél oktávos hangterjedelemmel. Kovács Katinak 42 nagy és 92 kislemeze jelent meg, ebből 25 külföldön. Több mint háromszáz (330) gyűjteményes albumon jelentek meg felvételei, valamint több mint 500 dal van a repertoárjában. Lemezei világszerte több mint 10 millió példányban keltek el, és magyar hanglemezgyártás történetében neki jelent meg a legtöbb szólólemeze.

Egyike azon kevés magyar könnyűzenei előadóknak, akik nemzetközi hírnévre tettek szert. A világ 5 kontinensén (Amerikában, Ausztráliában, Afrikában, Ázsiában, valamint Európa szinte minden országában) adott koncertet. Külföldön 6 nyelven (magyarul, angolul, németül, japánul, oroszul és lengyelül), 11 országban, 80 kiadásban jelentek meg felvételi. Dalait lefordították még cseh, francia, olasz, spanyol és finn nyelvre is. Az „Év énekesének” választották többek között Angliában és Németországban is.

Zenei stílusát számos műfaj alakította, a rock, a beat és a pop zenétől kezdve, hangja a legnehezebb dzsessz, gospel, spirituálé, blues dalok sőt még az opera eléneklésére is alkalmassá tette. A zenei eredmények mellett sikereket ért el a dalszövegírásban és a filmművészetben is. Eddig több mint 20 filmben és színházi darabban szerepelt, valamint több tucat film betétdalát is ő énekli. Több mint ötven dalának ő a szerzője.

Az előadással kapcsolatos további érdekességek az alábbi linken olvasható:

https://www.soproniszinhaz.hu/hirek/1717-barlangsztarok-kovacs-kati.html

Váltson Barlangbérletet!
Barlangbérlet:
Bármely* 4 db, különböző előadásra szóló jegy megvásárlása esetén, a jegyek árából 20% kedvezményt biztosítunk.
*A Hadházi László estje, Ötórai hangoló és a Kékfrankos Bérlet koncertjeinek kivételével.
https://prokultura.jegy.hu/

Drumbérlet:
A SopronDrum fesztivál két koncertjének egyidőben történő jegyvásárlása esetén 20 % kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.
A kedvezmény a két koncertre történő azonos számú jegy vásárlása esetén vehető igénybe jegypénztárunkban és online.

A Soproni Petőfi Színház 2020/21-es évadára bérletet vásárló nézőink az alábbi előadások közül az egyikre 50% kedvezménnyel vásárolhatnak 1 darab jegyet:
2021. június 12. szombat 20.00 - Bánk bán
2021. június 26. szombat 20.00 - Farinelli
2021. július 16. péntek 20.00 - Sopron Drum: Robben Ford/Bill Evans - Blues, Miles and Beyond
2021. augusztus 27. péntek 20.00 - Egy csók és más semmi
A kedvezmény érvényesítéshez szükséges a Soproni Petőfi Színház 2020/21-es évadára szóló bérlet bemutatása személyesen, jegyirodánkban.

Dohnányi bérlet a Soproni Liszt Ferenc Szimfónikusok Zenekar „Ötórai hangoló” című koncert sorozat:
https://prokultura.jegy.hu/seasonticket

A kedvezmények nem összevonhatók.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

www.fertorakosikofejto.hu

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat