Program


Kozma Orsi: Találkozások

Kozma Orsi: Találkozások

Kozma Orsi nevével az elmúlt húsz évben jobbnál jobb együttesekben találkozhattunk. Az országos ismertséget a Jazz+Az három gráciájának egyikeként, majd a Cotton Club Singers vokálvirtuózaként szerezte meg, de szerepelt musicalben is, az elmúlt évtizedet pedig a Kozma Orsi Quartet muzsikusaival zenélte végig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 16. vasárnap, 20:00

A Müpában valóságos sztárparádét tervez: Novák Péterrel, Szakos Krisztiánnal, a Jazz+Az alkotóival: Dés Lászlóval, Behumi Dórival és Váczi Eszterrel; valamint a Cotton Club Singers vokalistáival, Szűcs Gabival, László Boldizsárral és Fehér Gáborral.
„Szerencsés vagyok, sok ember volt rám nagy hatással. Novák Péter, a fenegyerek, akinek nemcsak pop-rock és népzenei, de színházi hatásokat is köszönhetek. Színésznőnek készültem, számos zenés színházi előadásban szerepeltem. Egy fárasztó próba után kifakadtam: soha többet nem akarok játszani. Milyen a kimondott szó ereje, így lett. Azóta is hiányzik. A Jazz+Az, ahol Geszti Péter és Dés László fantasztikus lendületet adott pályámnak, Dóri és Eszter pedig mindmáig jó barátom. A Cotton Club Singers - fogalmam sem volt a swingről - új utakat nyitott meg előttem. Aztán elindult valamiféle útkeresés: dalokat írtam. A zeneszerző Szakos Krisztiánban alkotótársra leltem. Három lemezt készítettünk együtt (Egy szó; Az igazi szerep; Vulkán) kísérletező, elektro-pop stílusban. Közben összeállt egy remek csapat: Cseke Gábor zongorán, Hárs Viktor basszusgitáron, Pusztai Csaba pedig dobokon játszik velem. Legutóbbi lemezünk, a Vízjel egyik dala a MAHASZ-listán is előkelő helyet foglal el.” (Kozma Orsi)

Ajánlatunk


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat