Program


Kozma-Vízkeleti Dániel: Eltérő "valóságok" a párkapcsolatban - hogyan látunk "más mozit"?

Kozma-Vízkeleti Dániel: Eltérő "valóságok" a párkapcsolatban - hogyan látunk "más mozit"?

Párkapcsolatban vagy családban élve gyakori tapasztalatunk lehet, hogy a számunkra nagyon fontos személyekkel mintha „nem ugyanazt a mozit” néznénk. Máshogyan emlékszünk, sőt, a számunkra teljesen nyilvánvaló és egyértelmű dolgok a többiek számára egészen máshogy néznek ki. Aztán valakinek igaza lesz…

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 27. csütörtök, 19:00

Ennek a megtapasztalása általában bosszantó, elkeserítő, akár fájdalmas a számunkra. Úgy érezhetjük, a másik nem figyel ránk, elbutult, vagy egyenesen direkt bosszantani akar. Küzdünk az igazunkért, és nagy energiát fordítunk arra, hogy a párunk vagy családunk tagjai ugyanúgy lássák a dolgokat, mint mi – és ugyanúgy emlékezzenek rá. Önmagunk meghatározásának alapkérdésévé válhat, hogy nekünk legyen „igazunk”.

Vajon hogyan jönnek létre az eltérő valóságok? Tényleg arról szólnak az „emlékezőverseny” fordulói, hogy nem figyelünk eléggé egymásra? Hogyan tudjuk megbocsájtani a másiknak az ő – a miénkétől – eltérő valóságát? Ezeket a kérdéseket járjuk körül az előadás során.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat