Program


Kreatív írás műhely: ÉLET-MESE

Kreatív írás műhely: ÉLET-MESE

Gyere, írd meg életed meséjét! Fedezd fel a szabad alkotás csodáját, a benned élő művészt és mozgásba lendül az életed!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 5. vasárnap, 10:30

Az ÉLET-MESE egy varázslatos, átalakító erejű írásgyakorlat.

A saját élettörténetünk alapján írott mese egyszerűen életre kel, és elkezdni önmagát írni... otthonunk tündérpalotává, a főnökünk hétfejű sárkánnyá, szerelmünk szabad madárrá változik és a legnagyobb kihívásaink izgalmas kalanddá válnak... és mindez különös módon visszahat a saját életünkre!

A kreatív írás egy igazi teremtő folyamat, mely lelkesít, inspirál és új utakat mutathat meg számunkra. Itt nem az fontos, hogy mások mit gondolnak arról ami belőled spontán megszületik, hanem hogy szabadon kibontakozhass, mert ez az igazi művészet.... és az alkotásod valóban művészivé válik.

A részvételhez nincs szükség semmilyen előképzettségre, gyakorlatra, nyelvtani vagy irodalmi ismeretekre. Itt egyedül Rád van szükség!

Hozz magaddal íróeszközt és füzetet. A műhelyen laptop, tablet, okostelefon nem használható.

A program egész napos, kb. 18 óráig tart.

Szeretettel látunk!

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat