Program


Aktuális előadásokPopper Péter azonban az emberi lélek mindentudója volt.
Ha ismerte az ellenszert, a gyógyírt, ha tudott valami titkos praktikát, akkor elárulta. Ha nem, akkor minden szépítgetés és kincstári optimizmus nélkül bevallotta: nem hisz abban, hogy az élet minden problémájára létezik megoldás. Vannak olyan helyzetek is, amelyeket csak elviselni lehet, jól vagy rosszul. A tanítás azonban sohasem felesleges, hiszen információk és megoldások mellett vigasztalást is nyújt, segít újragondolni és átértékelni dolgokat, erre pedig valamennyiünknek szükségünk lehet.

Az elgondolkodtató, szórakoztató fejezetek hétköznapi életünk egy-egy fontos témájára épülnek, ilyen például a félelem, a szorongás, a depresszió, az egyéni és kollektív hazugságok, a játszmák, a családi és párkapcsolati konfliktusok, krízisek. Ezek az élet nagy kérdései és problémái, melyek alaposan meg tudják gyötörni, sebezni az emberi lelket. Ezeket nevezte ő lélekrágcsálóknak. Hogyan védekezhetünk a lélekrágcsálók ellen, és miként gyógyíthatjuk be az általuk ejtett sebeket?
Mesék empátiáról és tapintatról, durvaságról, szeméremről és intimitásról, szakításról és újrakezdésről, férfi- és női szerepekről, hűtlenségről és illúziókról.

Az est különlegességeként színészként színpadi hősök példáin keresztül mutatom meg Popper Péter igazságát és megismerkedhetnek saját verseivel."

Közreműködik: Huszár Mónika

Perjés János Spirit Alkotó- és Motivációs Műhely / a James Coaching alapítója. Pszichológus hallgató. Család-és rendszerállítóképzés tanulója.
Tanácsadás, előadás rendelés: www.james-coaching.hu
info@james-coaching.hu
Egyéb előadásai:
Árva fiú - Cserháti Szécsi Pál sorstörténete
Mindenki megvan? -Dr. Angster Mária színházi családállítás estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat