A múzeumi terekben a kiemelt eseményekkor (megnyitó, finisszázs, konferencia, borest) étkeztetés is folyik. A legnépszerűbb és egyszerűbb magyar múzeumi eseményeken kínált étel a pogácsa.
Fajgerné Dudás Andrea képzőművész happenningel egybekötött alkotó workshopján a múzeum, a művészet és az ételek kapcsolatát tárja fel. A résztvevők az eat-arttal ismerkedve, aktív résztvevőkként alkothatják újra a kulturális helyszíneken gyakran fogyasztott ételeket.
A program a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében valósul meg.
A Pesti Vigadó várja az egyéni érdeklődők és csoportok jelentkezését a szervezett, garantált idegenvezetésekre, amelyen a látogatók képzett vezetők segítségével…
A Müpa egyik nevezetességét, az orgonát mindenki megcsodálja, aki ellátogat a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterembe. Ezúttal azonban nemcsak a hangszer…
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!