Program


Kultúrházi Estek / Kiút az újévi fogadalmak viharából - Az egészséges táplálkozás könnyű

Kultúrházi Estek / Kiút az újévi fogadalmak viharából - Az egészséges táplálkozás könnyű

Hogy tehetjük a mindennapi étkezéseket könnyűvé? Miként sajátítsunk el változatos és tápláló étrendet? Hogyan igazodjunk el a tiltások és a divatos étrendek között?

Aktuális előadások



Szeretettel meghívunk egy különleges estére, ahol Szabó Adrienn dietetikus, a SOTE Transzplantációs és Gasztoenterológiai Klinika táplálkozási szakértője, a Magyar superfood könyv szerzője segít megválaszolni a fenti kérdéseket, és irányt ad az egészséges táplálkozás és tudatos étkezés útvesztőjében.

Az esemény végén lehetőség nyílik kérdéseket feltenni, valamint könyv vásárlásra és dedikálásra is sor kerül. Mindenkit várunk sok szeretettel ezen a különleges alkalmon!

Az esemény főszervezője: Kovács Annabella

Szabó Adrienn: Magyar superfood
TUDATOSSÁG - FENNTARTHATÓSÁG - KÖRNYEZETBARÁT TÁPLÁLKOZÁS

A superfood kifejezés sokak számára egyet jelent az egészséggel, hiszen olyan alapanyagot mutat, amely valamely értékes tulajdonságában kiemelkedik társai közül. A legnépszerűbbek sorát a goji bogyó, az avokádó, a tengeri moszat és a lazac vezeti, ám a vargányáról, a rizsről vagy akár a sárgarépáról, padlizsánról már csak kevesen tudják, hogy szintén igazi szuperélelmiszerek, ráadásul itthon is megteremnek.

E könyv szerzője nem kevesebbre vállalkozott, minthogy összegyűjtse mindazokat a hazánkban fellelhető zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és olajos magvakat, melyek szupererővelrendelkeznek, így méltán viselhetik a magyar superfood elnevezést. Dietetikusként hitelesen mutatja be értékes tápanyagtartalmukat, egészségünkre gyakorolt pozitív élettani hatásukat és változatos konyhai felhasználásukat. Mindezek mellett ahhoz is kellő bizonyítékkal szolgál, miért érdemes elsősorban a hazai szuperalapanyagokat beépíteni étkezésünkbe, és hogy ezzel a választással milyen sokat tehetünk a fenntartható, környezettudatos táplálkozás és életmód érdekében.

A látványos, kedvcsináló fotókkal illusztrált kiadványban több mint száz hazai szuperélelmiszer, és a belőlük készült izgalmas, ínycsiklandó és egészséges finomság receptje kapott helyet. S, hogyaz alapanyagok beszerzése se okozzon gondot,a hazai termőhelyekről, illetve az aktuálisan elérhető termények listájáról is tájékozódhatnak az olvasók. Tegyük változatossá, értékessé étkezésünket!

Ajánló


Marék Veronika – Erdélyi Erika Télapó és ezüstmackó

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat