Program


KUTYAREFORM - Előadás kutyákról, kutyásoknak...

KUTYAREFORM - Előadás kutyákról, kutyásoknak...

A KUTYAREFORM előadás keretében az előadás végére mindenki érteni fogja nemcsak a saját kutyáját, hanem általában a kutyák viselkedését, jelzéseit!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 5. szombat, 17:00

Nyakas Gábor: Kutya Tréner és Coach. Nemzetközi versenybíró és rendőrségi kutya kiképző.
Egészen fiatal kora óta kölcsönösen a kutyák bűvkörében él. Különleges képességei, és a kutyákkal való kapcsolata már ekkor legendássá vált környezetében.
Idővel ez a képesség a hivatásává, és munkájává vált. A világ legjobb kutya trénereinek Bárth Bellon, Ivan Balabanov, Dr.Helmut Reiser, Fred Hassen előadásainak folyamatos vendége.
Külföldön csak A MAGYAR KUTYA SUTTÓGÓ-ként emlegetik.
Cesar Millan előadásinak magyar szakmai referense.
A kutyák nevelésének területén elért módszerei egyszerre forradalmiak, egyedülállóak, de mindenekelőtt: HATÁSOSAK.


Interaktív, filmekkel dokumentált, és a színpadon is - random módon kiválasztott idegen kutyákkal - bemutatott gyakorlatai, és élő helyzetei a hétköznapi kutyanevelési problémákra nyújtanak megoldást.
Megmutatjuk, hogyan tud mindenki nagyon egyszerűen, könnyen, és gyorsan elérni azt, amit szeretne a kutyájától.

A KUTYAREFORM c. előadás érintett témakörei:
Hogyan gondolkodnak, és működnek a kutyák. Hogyan gondolkodnak az emberek.
Miért nem hallgatnak a kutyák bizonyos helyzetekben a gazdáikra; azaz az összes probléma forrása abból adódik, hogy nem értjük meg azokat a jelzéseket, amelyeket a kutyák küldenek felénk!
Nyakas Gábor bemutatja, hogy csinálja Ő: kutyák a színpadon.
Bemutatásra kerül a helyes kommunikáció, és motiváció.
A módszerének lényege nagyon rövid, és mindenki számára nagyon érthető: az úgynevezett hármas szabály megértése.


Az előadás alatt a következő problémás témakörökre kapunk választ, és megoldást: felugrálás, ásás, rágás, a póráz húzása, folyamatosan elszökik a kutya, egyfolytában ugat a kutya, mindent összeszed a földről, ellopja a dolgokat, nem jön vissza, ha hívjuk, támadja a kutyákat, és/vagy az embereket (agresszió).

Egyből működő, hatásos megoldások. A KUTYAREFORM módszerével nincsenek hosszú gyakorlási folyamatok, az első pillanattól fogva működnek a praktikák.
Az előadás végén kérdezz-felelek a közönséggel.

A KUTYAREFORM előadás keretében az előadás végére mindenki érteni fogja nemcsak a saját kutyáját, hanem általában a kutyák viselkedését, jelzéseit!


Előadások:
2019. Január 5 – Debrecen – Kölcsey Központ
2019. Január 6 – Győr – Egyetemi Csarnok
2019. Január 7 – Budapest – Erkel Színház
2019. Január 8 – Kecskemét – Agóra
2019. Január 10 – Szombathely - Agóra

Ajánlatunk


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017 nyár elején megjelent PestiEst-ben csak úgy sorjáznak a tabutémák, ám a kifejezetten harcos kiállása, a teljesen újszerű rímképlet és a hitelesség azonnal feltűnést keltett. A bemutatkozó nagylemezén (Nehézlábérzés, 2018) Krúbi teljes fegyverzetében jelenik meg: erőteljes politizálás, szexualitás, celebek bírálata, tabudöntögető témák. A 2019-es Zárolás feloldva EP dalait a gyors befutás hátulütői, az agresszíven nyomuló rajongók, a tolakodó nők, az eredményt váró menedzserek népesítik be. A korábbinál egységesebb, komorabb hangvételű második album után 2020 augusztusától Krúbi szívizomgyulladás miatt csaknem tíz hónapig nem állt színpadra, de 2021 nyarán újra nagy sikerrel zenélt. A betegségéről szóló csaknem kilenc perces Szív című dal hamar népszerű lett. Legutóbbi, III. Krúbi című albumát éppen 29. születésnapján, 2023. november 17-én dobta piacra, többek között a Ganxsta Zolee tehet mindenről című szerzeménnyel. A korong dalait 2024 januárjában a Papp László Sportarénában tartott nagyszabású koncertjén hallgathatták meg élőben a rajongói. Beton.Hofi szabályosan berobbant a hazai újhullámos hiphop világába. A 2021 júniusában megjelent első, ‘comic sins’ c. mixtape óriási kritikai és közönség sikert aratott, a 2022-ben kiadott ‘Playbánia’ megjelenését követően, pedig egyértelművé vált, hogy Beton.Hofi az elkövetkezendő évek meghatározó könnyűzenei előadója lesz. Egyedi hangzásvilágával, (ön)reflektív dalszövegeivel, hipnotikus színpadi jelenlétével, humorával és lelkes, magukat ‘Citromale Gang’ néven aposztrofáló rajongói bázisával gyorsan, mindössze 2 év alatt bebiztosította helyét a klubok és fesztiválok nagyszínpadain, hogy aztán 2023-ban már a telt-házas Budapest Parkban lépjen fel. 2022-ben a ‘comic sins’-ért, 2023-ban pedig a Playbánia albumért Fonogram díjat nyert az év hazai rap vagy hip-hop albuma/ hangfelvétele kategóriában, Hundred Sins-el közös Bagira c. dala, pedig a 3. legtöbbet játszott magyar dal lett valaha Spotifyon. A trilógiát záró “0” c. 20 dalos lemeze 2024 tavaszán jelent meg. A lemezt áprilisban, első “aréna showján” az MVM Dome-ban mutatja be. Super Early Bird: 6500 Ft (korlátozott darabszámban) Early Bird: 7500 Ft (korlátozott darabszámban) Standard: 8500 Ft VIP: 12000 Ft (korlátozott darabszámban) VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet közvetlenül a színpad előtt egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat