Program


L-E-V by Sharon Eyal & Gai Behar (ISR): LOVE CHAPTER 2
3

L-E-V by Sharon Eyal & Gai Behar (ISR): LOVE CHAPTER 2

Az izraeli L-E-V már visszatérő vendégnek számít a Trafóban, legutóbb 2017 tavaszán láthatta itt őket a közönség, amikor az OCD Love című előadásukkal arattak sikert. Most legújabb, Love Chapter 2 című darabjukat hozzák el hozzánk.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 26. vasárnap, 20:00

A Love Chapter 2 folytatása az OCD Love-nak, melyben a szerelem egy ártalmas és pusztító betegségként jelent meg. Eyal szerint a Love Chapter 2 egy „utóbetegség, miután már minden elveszett”. A szerelem halott, de az emléke és hatása még érezhető körülöttünk.

Korábbi előadásaikhoz hasonlóan a Love Chapter 2 is a fények, az elektronikus zene és az egyedülálló szerkezeti felépítés tökéletes kombinációja. Az előadás az elveszett, eltűnt szerelem utáni érzelmek kavalkádjára koncentrál. A táncosok névtelen androgün csoportokban mozognak, mint Sharon Eyalnál annyiszor, és elképesztő hajlékonysággal, rugalmassággal képeznek új, kifejező testformákat. A testszínű, testhez simuló dresszek kiemelik a táncosok tökéletes vonalait. Az előadást hideg elegancia és feszesség jellemzi, melyben keverednek a klasszikus balett és a techno tánc elemei. Sharon Eyalék ismét bebizonyítják a nézőknek, hogy valami egyszerre lehet érzéki és erotikus, mégis hideg és gépies.

A két izraeli szupersztár, Sharon Eyal és Gai Behar bő tíz éve dolgoznak és élnek együtt. 2013-ban megalapították a közös társulatukat harmadik társukkal, a zenéért felelős Ori Lichtikkel. Eyal a Batsheva Dance Company-ban táncolt és koreografált, Behar pedig élőzenés, techno és underground eseményeket szervezett Tel Aviv parkolóiban és alagsoraiban. Stílusukban keveredik a Batshevától örökölt Gaga technika és Eyal védjegye, az androgün erotika.
Legutóbb októberben, a CAFe Budapest keretében mutatta be a Magyar Nemzeti Balett Bedroom Folk című darabjukat a Művészetek Palotájában.

Táncosok: Gon BIRAN, Rebecca HYTTING, Mariko KAKIZAKI, Keren Lurie PERDES, Darren DAVANEY, Daniel NORGREN-JENSEN
Alkotók: Sharon EYAL, Gai BEHAR
Zene: Ori LICHTIK
Fény: Alon COHEN
Jelmez: Rebecca HYTTING, Gon BIRAN, Odelia ARNOLD

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat