Jegyajanlo.hu

Program


Ladies & Gentlemen – Hegyi Dávid George Michael estje

Ladies & Gentlemen – Hegyi Dávid George Michael estje

Ladies & Gentlemen – Hegyi Dávid George Michael estje
Időpont: 2018.05.24-én 21:00-kor

 több

Az „öltönyös popzene” egyik legkiválóbb énekesének, George Michaelnek dalaiból állítunk össze egy estére valót. A gazdag repertoárból nehéz kiválasztani a „legjobbakat”, hiszen a több, mint 100 millió lemezt eladott popsztár dalait a 80-as évektől napjainkig rajongók hada hallgatja.
Összetéveszthetetlen hangja sebezhetősége, nyitottsága, érzelem gazdagsága magával ragadja a hallgatóságot, dalai sokszor szókimondóak, a balladáktól egészen a szenvedélyes funky ritmusokig.

Aki ezt az élményt felidézi Önöknek, nem más, mint a szintén érzelem dús hanggal bíró Hegyi Dávid.

Hegyi Dáviddal 2010-ben találkozhattak először azok, akik az RTL Klub tehetségkutató műsorát követték. Akkor a legjobb 24 énekes között végzett. Ez után többször lépett fel az Orfeumban, akusztikus duó estjeivel a budapesti bárokat járta, majd 2012-ben bemutatta első önálló koncertjét szintén a pesti mulatóban. Később óceánjáró hajón dolgozott énekesként, színházban és zenekarral egyaránt. Az elmúlt 3 évben az Őrült Nők Ketrece című színdarabban szerepelt, amelyet Alföldi Róbert rendezett, majd 2016-ban a TV2 országos énekes tehetségkutató műsorának második helyezettje lett és ezzel együtt az év legjobb férfi előadója.

Az énekes többek között olyan slágereket hoz el Önöknek, mint a Careless Whisper, a Too Funky , a Faith, vagy a mindenki által jól ismert Freedom… és igen, talán a zenei szabadság az, ami leginkább jellemzi ezt a koncertet…

Közreműködnek:
Hegyi Dávid – ének
Nagy Zsolt – dob
Fonay Tibor – basszusgitár
Horváth Bence – zongora
Rieger Attila – gitár
Kanizsa Georgina – vokál
Fábiánné Fellegi Anna – vokál

Kapunyitás: 20:00-kor
Programkezdés: 21:00-kor
Vacsorázási lehetőség 23:00-ig.

Jegyárak
■ Prémium: 3.500 Ft
■ Standard: 2.500 Ft

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú foglalások élveznek prioritást ezeknél az asztaloknál. Megértésüket köszönjük.


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat