Program


Samsara Quartet
3

Samsara Quartet

„A világ csupa ritmus, hangzás és vibráció. Az oxigénatomok dúrban szólnak, a fűszálak énekelnek, és minden, ami körülvesz minket, zene” – erre az elgondolásra épül Lantos Zoltán OpenSource elnevezésű formációjának 2018-ban megjelent, Sonaris című bemutatkozó lemeze, amelybe a hegedűs-zenekarvezető a keleti filozófiák iránti, régóta tartó szenvedélyét is belekomponálta.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 8. csütörtök, 20:00

Közreműködik:

Lantos Zoltán - hegedűk, elektronika
Tálas Áron - zongora, billentyűs hangszerek
Fonay Tibor - basszusgitár, nagybőgő
Csízi László - dob
Andrew J - élő elektronika

„A világ csupa ritmus, hangzás és vibráció. Az oxigénatomok dúrban szólnak, a fűszálak énekelnek, és minden, ami körülvesz minket, zene” – erre az elgondolásra épül Lantos Zoltán OpenSource elnevezésű formációjának 2018-ban megjelent, Sonaris című bemutatkozó lemeze, amelybe a hegedűs-zenekarvezető a keleti filozófiák iránti, régóta tartó szenvedélyét is belekomponálta. A modern jazz és az indiai zene, a bulbul tarang nevű tradicionális hangszer hangja és az élő elektronika, a post bop ritmusok és a tálaképletek frigye természetes és magától értetődő – minden bizonnyal Lantos Zoltán indiai útjainak köszönhetően, melyek során elmélyült tudást szerzett erről a kultúráról. Az OpenSource zenéjében a hegedű ritkán hallható módon, elektronikus és groove-centrikus közegben szólal meg. Mindezt átjárja a keleti zenékre jellemző, meditatív minimalizmus, ami a hallgatót spirituális dimenzióba csábítja. A ritmusszekció pedig – DJ-vel és élő elektronikával kiegészülve – szinte táncolhatóvá teszi ezt a lebegést. „Az Open Source zenészei az együttes vezetője mellett Tálas Áron (zongora, billentyűk), Fonay Tibor (bőgő, basszusgitár) Csízi László (dob) és Andrew J (elektronika) – ötük játéka olyan egyszerűen olvad egybe, mint a természet hangjai, amikor az ember a hajnali erdőben hallgatózik”.

(Csabai Máté kritikájának felhasználásával)

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat