Program


L'art pour l'art Társulat - L'art pour nyár

L'art pour l'art Társulat - L'art pour nyár

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 30. péntek, 19:00

A L'art pour l'art Társulat hangsúlyozottan nem karácsonyi műsora!

 

Persze joggal feltételezhetnek rólunk bármilyen őrültséget, hiszen a több mint 30 éves pályafutásunk alatt annyi abszurd dolog történt a színpadon, hogy akár még az is beleférhetne, hogy júliusban karácsonyi műsorral lepjük meg Önöket...

Minden kedves nézőnk figyelmét előre felhívjuk, hogy ez a műsorunk nem a karácsonyi ünnepi ráhangolódás jegyében készült, ha tehát valaki ilyen céllal jönne megtekinteni az előadást, azt lebeszélnénk. A Besenyő család tagjai, Naftalin Ernő, vagy a Költő biztosan nem fognak a nyár közepén az ünnepi készülődésről szót ejteni.

Lesz viszont egy csomó örökzöld, persze nem fenyőfa, hanem például diavetítések és rockzenei kavalkád, amivel kapcsolatban megtudhatjuk, hogy a "rakk örkselpszzthatlan".

Gyakran szokott arra gondolni, hogy hányat kell még aludni karácsonyig? Ha a válasz „Kalocsa”, akkor egy másik kérdésre válaszolt, ha nem, akkor két jó hírünk van!

Az egyik, hogy végre sikerült a feltett kérdésre válaszolnia, a másik, hogy a L'art pour l'art Társulat vidám, nyáresti műsorának köszönhetően néhány órára megszabadulhat a karácsonnyal kapcsolatos, nyomasztó gondolataitól, mint például a csúcsdísz.

Hívjuk, jöjjön! Gondoljunk együtt, de ne a karácsonyra!

Ui.: Társulatunk elsők között szeretne önnek békés, boldog karácsonyt kívánni!

 

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat