Program


LÁSZLÓ ATTILA QUARTET koncert

LÁSZLÓ ATTILA QUARTET koncert

Az együttes repertoárjában a zenekarvezető szerzeményei szerepelnek. Programjukban a dallamos témák, improvizációk és pasztell szerű harmóniák alatt rendkívül dinamikus ritmus kíséret hallható. Az kompozíciók egyéni hangzása és ez a kettősség teszi igazán eredetivé zenéjüket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 27. szerda, 19:00

László Attila Quartet

Tagok:
László Attila - gitár
Tzumo – billentyűs hangszerek
Lattmann Béla – bass
Zombori Attila – dob

László Attila Liszt díjas gitáros, zeneszerző együttesében a hazai jazz élet első vonalába tartozó kíválóságok muzsikálnak. A zenekarvezető - szólista  a hazai zenei élet elismert muzsikusa, számos világnagysággal szerepelt már együtt. Billentyűs hangszereken a virtuóz, ízig - vérig  jazz zongorista Tzumo játszik, Lattmann Béla basszusozik, aki közel  40 év óta László Attila zenésztársa, a doboknál pedig egy ragyogó tehetségű fiatal dobos Zombori Attila lesz hallható.

Az együttes repertoárjában a zenekarvezető szerzeményei szerepelnek.  Programjukban a dallamos témák, improvizációk és pasztell szerű harmóniák alatt rendkívül dinamikus ritmus kíséret hallható. Az kompozíciók egyéni hangzása és ez a kettősség  teszi  igazán eredetivé zenéjüket.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat