Program


Láthatatlan nő - A hetedik Kortárs Táncműhely

Láthatatlan nő - A hetedik Kortárs Táncműhely

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 9. péntek, 19:00

A létezés női - megszokott, látható, beskatulyázó - aspektusain túl, mi az ami igazán lényeges?..és mi rejtőzik a rögzitett pillanatokban?„Mindazt, amit valaha férfi írt a nőről, gyanús, mert akkor a férfi egy személyben bíró és pörös fél…!” Poulain de la Barre 


Különbségek, azonosságok nő és férfi közt, mozdulások és mozdulatlanság, levegő, víz, tűz és a FÖLDA létezés női - megszokott, látható, beskatulyázó - aspektusain túl, mi az ami igazán lényeges? A női princípium nem a külsőségekben rejlik, és fontosabb mint eddig valaha.....és mi rejtőzik a rögzitett pillanatokban? Tánc: Hágen Zsuzsa, Horváth Réka, Jakabovics Ódry, Nádor Judit Keya, Pálinkás MátéJelmeztervező: Gulyás GabriellaVágás/film/: Krausz GrétaVágás/zene/: Tolnay DonátKonzulens /fény/: Mikuli JánosKonzulens/dramaturgia/: Hegedűs SándorFény-, hangtechnika: Tolnay DonátFotóművészet: Krausz RenátaRendező-koreográfus: Hágen ZsuzsaAz előadás támogatói: Nemzeti Kulturális Alap, Janus Egyetemi Színház, Krausz Renáta fotográfia, Hágen-mozgásműhely, Melegh Andrea garfika.

 

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat