Program


Leckék a vadonból - Camino Steve

Leckék a vadonból - Camino Steve

Camino Steve világjáró izgalmas vetítéssel egybekötött előadása arról, ami az életben a legfontosabb.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 31. szerda, 18:00

"A világ számos, civilizációtól távoli túraösvényén eltöltött hosszú hónapok rengeteg mindenre megtanítottak. Az évek során ráébredtem, hogy a természetben töltött idő, sokkal hasznosabbnak bizonyult, mint bármi, amit korábban a tanulmányaim, vagy az olvasmányaim során szerezhettem.

A vadon sűrűje nem gyengekezű, végletekig türelmes tanító, hanem olyan, aki a figyelmetlen nebulót, komoly taslikkal téríti észhez, majd támogatja a helyes irányba.

A hétköznapi mókuskerék, a siker- és az anyagiak hajszolása, a megfelelési-, vagy teljesítési kényszer egyszerűen teljesen eltakarja előlünk az igazi világot. Pont azt, amiért igazán érdemes élni és dolgozni. Ráadásul a social média csillogó és hamis világa végképp letérít minket életünk legszebb ösvényeiről.

Ha elmesélem a leckéket, amelyeket kaptam, Te sem fogsz már QLED televízióra vágyni, mert szívesebben és sokkal jobb felbontásban nézheted az előtted elterülő vidéket, a virágok ezer formáját és színét, illetve a Nap-, a Hold- és a felhők varázslatos színeit és formáit. Elmúlnak az alvásproblémáid, mert elég hamar ráébredsz majd, hogy tulajdonképpen kint az erdőben sokkal jobban alszol, mint otthon
a hiperszuper, méregdrága matracodon.

Jó esetben megérted azt is, hogy a pénz csak egy eszköz álmaid megvalósításához, és hogy nem lehet életcél mások szekerét tolni egy életen át; hogy kevéssel, de legalább is jóval kevesebbel is beéred. Sőt, így vagy boldog és hogy nem kell már a stressz, a taposómalom és az érdekbarátságok. Tökéletesen elegendő annyi cucc, ami a hátizsákodba elfér.
Tarts velem, hogy segíthessek neked is rátalálni arra az ösvényre, amelyről mindig is álmodoztál!"

Camino Steve

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat