Program


Legyetek jók, ha tudtok!

Legyetek jók, ha tudtok!

A Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák Társulat közös produkciója
Zenés színmű két felvonásban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 14. vasárnap, 16:00

Volt egyszer egy pap, évszázadokkal ezelőtt. Nem érdekelte a pompa és a csillogás, karrier – csak az árva gyerekek nevelése és a jó keresése. Ám amióta világ a világ, az ilyen embernek meggyűlik a baja az Ördöggel... Volt egyszer egy olasz film, évtizedekkel ezelőtt, amely közismertté tette ennek a papnak a történetét. Nagy sikert aratott Magyarországon is. És született egy előadás Budaörsön, ami elmeséli ennek a kalandos sorsú papnak, Néri Szent Fülöpnek az életét – zenével és sok-sok gyerekszereplővel. „Legyetek jók, legalább egyszer az életben!”

 

Főszerepben: Kardos Róbert

Az előadás hossza: 150 perc egy szünettel

Ajánlatunk


Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat