Program


Lélektől lélekig...,s tovább...

Lélektől lélekig...,s tovább...

Kedves Néző!
Ahogy a cím is utal rá, az előadással egyfajta belső utazásra hívunk. Segítségünkre van a mindnyájunkban élő gyermek, “akivel” megtesszük e hosszú utat lélektől lélekig. Hiszünk a versekben és a mesékben, melyeket előhívhatunk zenével, énekhanggal, mozdulatokkal....

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 24. csütörtök, 19:00

LÉLEKTŐL LÉLEKIG… S TOVÁBB…
– időutazás verssel és zenével korosztályokon innen s túl –
Bemutató: 2021. december 8.

Kedves Néző!
Közös kultúránk, a magyar nyelv alapján tanult gyermek- és népdalok, versek-mesék, táncok, s ezekre “felelnek” a hetvenes-nyolcvanas években született kortárs alkotások, melyekre vagy nézőként, vagy előadóként reflektáltunk akkor, s reflektálunk ma, a mai tudásunkkal, élményanyagunkkal, nyitottságunkkal, esetleg bezártságunkkal… Merünk-e, tudunk-e elindulni lélektől lélekig? Talán az előadással megtalálhatjuk a választ.

Szerkesztő: Molnár Ildikó
Rendező: Koltai Judit

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat