Program


Lemezjátszó Classic - VHK w. Grandpierre Attila

Lemezjátszó Classic - VHK w. Grandpierre Attila

Találkozz kedvenceiddel élőben egy közös múltidéző lemezhallgatással egybekötött beszélgetésen! Grandpierre Attila felidézi a kultikus lemez körüli történéseket, inspirációkat. Ebben lesz segítségükre a dalok hallgatása és Horváth Gergely, aki a Lemezjátszó estek állandó házigazdája.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 4. csütörtök, 19:00

Könnyűzenei örökségünk a 90'-es évekig bezárólag, a legkultikusabb albumokkal, ez a LEMEZJÁTSZÓ CLASSIC.
Beszélgetés, és zenehallgatás bakelitről a legnevesebb dalszerző-előadókkal, akik nélkül ma nem lenne az a popkultúra, ami.
Horváth Gergely (Kultúrfitnesz) műsorvezetésével és vendégeivel ezúttal újra a B32 színháztermében, havonta egyszer találkozhatunk.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat