Program


Lénárd Róbert: Y elágazás

Lénárd Róbert: Y elágazás

A darab egy énekkel, tánccal fűszerezett komédia, melyben a helyzetkomikumokat kijátszva, a fiatalok ügyességének köszönhetően, görbe tükröt mutat nekünk, embereknek..

Lénárd Róbert: Y-elágazás
vajdasági valóságshow
A Vajdasági Tanyaszínház előadása

Magyar Attila – Öcsi (a Tanyaszínház vezetője): Az előadás az Y generációról, a fiatalokról szól. Épp azokról a gyerekekről, akik játsszák is az előadást. Tehát a huszonegyedik századi fiatalok világképét, életfilozófiáját állítjuk színpadra.

Puskás Zoltán (a rendező): Ez valójában egy vajdasági valóságshow, ahová ezek a fiatalok bekerülnek. A lehetőségeikhez vagy a nem létező lehetőségeikhez mérten – hiszen nincs munkájuk – úgy döntenek, hogy bejutnak a showba. Ott van a műsorvezető – a luciferi vonal –, aki őket beleviszi a játékokba, ő a csapatkapitány. A játéknak komoly tétje van, amikor emberek halnak meg. (…) A darab mégis egy énekkel, tánccal fűszerezett komédia, melyben a helyzetkomikumokat kijátszva, a fiatalok ügyességének köszönhetően és az itteni figurákat bemutatva egy görbe tükröt mutat nekünk, embereknek, és nemcsak a vajdaságiaknak.

Szereplők:
Búbos Dávid, Budincevic Krisztián, Dedovity Tomity Dina, Dudás Dániel, Dudás Norbert, Gombos Dániel, Gregus Lilla, Grgic Nikoletta, Horváth Blanka, László Roland, Magyar Zsófia, Nyári Ákos, Robotka István, Szőnyi Márton, Tóth Dániel

Zeneszerző: Klemm Dávid, Erős Ervin
Koreográfus: Gyenes Ildikó
Rendezte: Puskás Zoltán

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő…

„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat