Program


Lénárd Róbert: Y elágazás

Lénárd Róbert: Y elágazás

A darab egy énekkel, tánccal fűszerezett komédia, melyben a helyzetkomikumokat kijátszva, a fiatalok ügyességének köszönhetően, görbe tükröt mutat nekünk, embereknek..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 14. kedd, 20:30

Lénárd Róbert: Y-elágazás
vajdasági valóságshow
A Vajdasági Tanyaszínház előadása

Magyar Attila – Öcsi (a Tanyaszínház vezetője): Az előadás az Y generációról, a fiatalokról szól. Épp azokról a gyerekekről, akik játsszák is az előadást. Tehát a huszonegyedik századi fiatalok világképét, életfilozófiáját állítjuk színpadra.

Puskás Zoltán (a rendező): Ez valójában egy vajdasági valóságshow, ahová ezek a fiatalok bekerülnek. A lehetőségeikhez vagy a nem létező lehetőségeikhez mérten – hiszen nincs munkájuk – úgy döntenek, hogy bejutnak a showba. Ott van a műsorvezető – a luciferi vonal –, aki őket beleviszi a játékokba, ő a csapatkapitány. A játéknak komoly tétje van, amikor emberek halnak meg. (…) A darab mégis egy énekkel, tánccal fűszerezett komédia, melyben a helyzetkomikumokat kijátszva, a fiatalok ügyességének köszönhetően és az itteni figurákat bemutatva egy görbe tükröt mutat nekünk, embereknek, és nemcsak a vajdaságiaknak.

Szereplők:
Búbos Dávid, Budincevic Krisztián, Dedovity Tomity Dina, Dudás Dániel, Dudás Norbert, Gombos Dániel, Gregus Lilla, Grgic Nikoletta, Horváth Blanka, László Roland, Magyar Zsófia, Nyári Ákos, Robotka István, Szőnyi Márton, Tóth Dániel

Zeneszerző: Klemm Dávid, Erős Ervin
Koreográfus: Gyenes Ildikó
Rendezte: Puskás Zoltán

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat