Program


Belvárosi Szinház: Heisenberg

Belvárosi Szinház: Heisenberg

Klauzál Színházbérlet 2. előadás
Tompos Kátya váratlan megbetegedése miatt a február 17-i Varsói melódia helyett a Belvárosi színház egy másik előadása a Heisenberg kerül bemutatásra.
 több

Tompos Kátya váratlan megbetegedése miatt a február 17-i Varsói melódia helyett a Belvárosi színház egy másik előadása a Heisenberg kerül bemutatásra.

A bérletek és jegyek érvényesek, de természetesen a jegyeket az előadás kezdetéig visszaváltjuk a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban.

A Heisenberg ugyancsak két nagyszerű színész előadása, ugyancsak a szerelemről, a párkapcsolatról, az egymásra találásról, a boldogság lehetőségéről szól.

Szereplők:
Benedek Miklós Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész
Ullmann Mónika

Rendező - Szabó Máté

Egy zsúfolt pályaudvaron egy nő megpillant egy idős férfit, és hirtelen ötlettől vezérelve a nyakába csókol. Alex, a hetvenes hentes és Georgie, a negyvenes pincérnő beszélgetni kezd. Lassan, minden logika és társadalmi konvenció ellenére rájönnek: nekik dolguk van egymással. A találkozás alapjaiban forgatja fel az életüket, és végül nagy utazásra is vállalkoznak, hogy utolérjék életük elmulasztott lehetőségeit...

A cím Werner Heisenberg német fizikusra, a határozatlansági reláció elvének kidolgozójára utal. Az elv értelmében bizonyos fizikai mennyiségek csak bizonyos határig ismerhetők meg egyszerre és pontosan. Vagyis minél pontosabb értéke van az egyiknek, annál pontatlanabb a másiknak.

Az előadás hossza: 80 perc

Ajánló


Óriási meglepetés, július 27-én az Omega idei Tűzvihar turnéjának tatai állomására érkezik a…

Éva és Zsuzsa válóperes ügyvédhez készülnek, amikor csatlakozik hozzájuk Jolán, aki szintén kedvet…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat