Program


Lili és Lali meseországban

Lili és Lali meseországban

Varázslatos, kalandos utazás a mesék világában.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 19:00

2019. augusztus 07. 19:30
Lili és Lali Meseországban
 
Varázslatos, kalandos utazás a mesék világában.
Lili és Lali egy véletlen folytán egy csodás országba kerülnek, ahol a nagyon szeretett és ismert mesefigurák mellett különleges lényekkel is találkoznak. A szereplők zenélnek, táncolnak és énekelnek a legismertebb mesefilmekből, így a néző gyerekek együtt tudnak énekelni a szereplőkkel. A különleges lények hihetetlen artista produkciókkal kápráztatják el a két kis főszereplőnket.
 
Fellépők többek között Liszi Melinda, Árvavölgyi Patrik, Nagy Róbert, a Fővárosi Nagycirkusz artistái és a LandOfMusic - LOM táncosai.



Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat