Program


Limerick

Limerick

A IX. NYÍRSÉGI LIMERICK BAJNOKSÁG DÖNTŐJE

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 2. szombat, 17:00

Limerick

9 év. 3287 nap. 78888 óra. Ennyi idő telt el azóta, hogy útjára indult Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegye egyik legsikeresebb sportága, melynek legimpozánsabb versenyét minden évben a VIDOR Fesztivál keretein belül rendezik meg. Nem árulunk zsákbamacskát, amikor kihirdetjük, hogy idén sem marad el a Nyírségi Limerick Bajnokság. Megyeszerte több tucat lelkes versenyző írja 5 soros verseit egész évben, hogy a vidámság és derű legvidámabb hetén kiderüljön, ki állhat fel a dobogó legmagasabb fokára.

Illyés Ákos limerick-szakkomentáror és csapata várja a lelkes szurkolni és nevetni vágyókat a Bárány Frigyes Stúdió lelátóira!

Ajánlatunk


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Ajánló


A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat