Program


Liran Donin’s 1000 Boats (IL/UK/IT)

Liran Donin’s 1000 Boats (IL/UK/IT)

Az izraeli származású bőgős-basszusgitáros, producer és zeneszerző, Liran Donin, pályafutása során jó néhány – igen széles zenei spektrumot átfedő – élvonalbeli művésszel és együttessel dolgozott együtt, mint amilyen a Led Bib, a Polar Bear, Shabaka Hutchins, Malatu Astatke, vagy Chrissie Hynde.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 5. szerda, 20:00

Liran Donin’s 1000 Boats (IL/UK/IT)

Közreműködik:

    Liran Donin - nagybőgő, ének
    Chris Williams - altszaxofon
    Josh Arcoleo - tenorszaxofon
    Maria Chiara Argirò - zongora
    Ben Brown - dob

Az izraeli származású bőgős-basszusgitáros, producer és zeneszerző, Liran Donin, pályafutása során jó néhány – igen széles zenei spektrumot átfedő – élvonalbeli művésszel és együttessel dolgozott együtt, mint amilyen a Led Bib, a Polar Bear, Shabaka Hutchins, Malatu Astatke, vagy Chrissie Hynde. Liran jellegzetes powerhouse groove-jai, elképesztő virtuozitása úgy bőgőn, mint basszusgitáron, és jellegzetes, innovatív hangzása elegánsan ötvözik a jazz élvonalában régóta betöltött szerepét saját zenei gyökereivel.

Donin 2017-ben megalapított izgalmas és energikus saját együttese, a világszínvonalú zenészekből álló 1000 Boats, a Cavalo Records kiadásában jelentette meg 8 Songs című lemezét, melyet a The Guardian a 2018-as év legjobb 10 jazzalbuma, a Jazzwise magazin pedig a 2018-as év 10 legjobb kiadványa közé választott. A lemez anyagával óriási sikerrel turnézták végig az Egyesült Királyságot és Európát. A turné egyik állomásán, a Nijmegen Music Meeting Jazz Fesztiválon felvett élő albumuk kiadásának előkészületei nagyban folynak már, arról az első kislemez 2019. november végén jelenik meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat