Program


LORD OF THE DANCE - 25 éves jubileumi turné

LORD OF THE DANCE - 25 éves jubileumi turné

A világ legnépszerűbb táncshow-ja, a Michael Flatley által létrehozott Lord of the Dance 25 éves jubileumát ünnepli!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 14. vasárnap, 19:00

25 ÉVES JUBILEUMÁT ÜNNEPLI A LORD OF THE DANCE

Magyarországi állomások:
2023. május 12. (péntek), 19.00 – Győr, Audi Aréna
2023. május 13. (szombat), 19.00 – Szeged, Pick Aréna
2023. május 14. (vasárnap), 19.00 – Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
2023. május 16. (kedd), 19.00 – Veszprém, Veszprém Aréna
2023. május 17. (szerda), 19.00 – Debrecen, Főnix Aréna

A világ legnépszerűbb táncshow-ja, a Michael Flatley által létrehozott Lord of the Dance 25 éves jubileumát ünnepli! A jeles évforduló alkalmából egy különleges európai turnéra indulnak, melynek keretében Magyarországon is fellépnek. A hazai közönség öt magyar városban, 2023. május 12-én Győrben, 13-án Szegeden, 14-én Budapesten, 16-án Veszprémben és 17-én Debrecenben láthatja őket.

„Semmi sem lehetetlen, kövesd az álmaidat!” A Lord of the Dance produkció Michael Flatley ezen gondolatával kezdődött, elhatározta, hogy színpadra állítja a legnagyobb ír táncshow-t. A nemzetközi hírnevet a ’94-es Eurovíziós Dalfesztiválon bemutatott, mára már legendásnak számító 7 perces táncjelenete hozta meg neki, amellyel rögtön berobbant a köztudatba, s létrehozta a Lord of the Dance produkciót.

A lendületes, energiával teli show, a tánccal elmesélt történetével, a fantasztikus koreográfiájával és a különleges zenéjével, világszerte elkápráztatta a közönséget. Az előadás túllép életkorokon, kultúrákon és nyelvi határokon, egytől egyig elvarázsol minden nézőt, s magával repít abba a mitikus világba.

A produkció megszámlálhatatlan elismeréseket tudhat magáénak, világszerte színházi rekordokat döntött meg. Az 1996-os bemutató óta több mint 60 országban, több mint 1000 helyszínen, több mint 600 millió ember látta, mára a világ egyik legsikeresebb táncprodukciójaként írta be magát a történelembe.

A 25 éves jubileum alkalmából a rajongók az előadás egy megújult változatát láthatják, lélegzetelállító koreográfiákkal, új kosztümökkel és a legkorszerűbb látványtechnikai effektekkel. A tánckarban a világ negyven legkiválóbb táncosa kápráztatja el a nézőket Michael Flatley rendezésében, és Gerard Fahy zeneszerző zenéjének kíséretében. A megújult előadás egyszerre ötvözi a hagyományokat és az újszerűséget úgy, hogy közben megtartja az ír tánc sugárzó erejét.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy újra bemutathatjuk a Lord of the Dance show-t. Úgy érzem, hogy a 25 éves történelmünk egyik felejthetetlen turnéja lesz ez. Bízok benne, hogy a produkció megérinti az emberek lelkét és mosolyt varázsol mindenki arcára” – mondta Michael Flatley.

A látványos előadás 2023-ban Győrben, Szegeden, Budapesten, Veszprémben és Debrecenben ejti ámulatban az ír tánc és muzsika szerelmeseit.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat