Program


Los Orangutanes // Barlang

Los Orangutanes // Barlang

Az Irie Maffia, Zuboly, Paso, Besodrom, Anselmo Crew tagjaiból verbuválódott csapat rövid idő alatt a táncolni vágyó magyarok kedvencévé vált, teltházas budapesti koncertek, valamint számtalan hazai fesztivál is a hátuk mögött van már. A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 25. péntek, 20:00

Los Orangutanes // Barlang

A Los Orangutanes zenekar 2017 óta táncoltatja a magyar cumbia rajongókat. Annak ellenére, hogy Dél-Amerika legnépszerűbb stílusa a cumbia, ez a műfaj méltatlanul kis figyelmet kapott eddig a mifelénk. Ezen szeretne változtatni a Los Orangutanes, melyet kipróbált, veterán zenészek hívtak életre. Az Irie Maffia, Zuboly, Paso, Besodrom, Anselmo Crew tagjaiból verbuválódott csapat rövid idő alatt a táncolni vágyó magyarok kedvencévé vált, teltházas budapesti koncertek, valamint számtalan hazai fesztivál is a hátuk mögött van már. 2021-ben jött el az idő az élő koncertek mellett a stúdió lemezek kiadására is.

A Lo Mejor De La Cumbia egy tisztelgés a műfaj legnagyobb úttörői elött. Összesen 12 klasszikus cumbia dalból ősszegyűrt egyveleg, amely betekintést nyújt a cumiba széles spektrumába. A hanganyag mellett 30 percnyi animált videó is készül a lemezhez.

A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

A programon kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány bemutatásával lehetséges részt venni.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

komédia, szerencsejáték egy részben

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat