Program


Lukács Ervin-bérlet 6. Jókedv és gyász - vezényel: Hannu Lintu

Lukács Ervin-bérlet 6. Jókedv és gyász - vezényel: Hannu Lintu

Jókedv és gyász

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 17. péntek, 19:30

STRAVINSKY: Gyászének
PROKOFJEV: Sinfonia concertante, op. 125
BEETHOVEN: VIII. szimfónia (F-dúr), op. 93

Várdai István – cselló
Nemzeti Filharmonikus Zenekar
Vezényel: Hannu Lintu

Jókedv és gyász

A kiváló finn karmester, a Finn Rádió Szimfonikus Zenekarát több mint öt éve irányító Hannu Lintu pályája elképesztő gyorsasággal ível felfelé. Évadonként több zenekarnál is debütál az Egyesült Államokban, Japánban és más távol-keleti országokban, valamint Európa nagy hírű együtteseinél. Hazája és az azzal szomszédos kultúra, az orosz zene egyik kimagasló tolmácsolója, aki elhozza Magyarországra Stravinsky sokáig elveszettnek hitt és csak nemrég felfedezett alkotását, a Rimszkij-Korszakov halálára írt Gyászéneket. Prokofjev egyik utolsó művét, szimfónia méretű gordonkaversenyét sokáig lejátszhatatlannak tartották – az, hogy ez a hiedelem megdőlt, az olyan, a kihívásokat fantasztikus művészi kalandként átélő művészeknek köszönhető, mint amilyen a nemzetközi színtéren is magasan jegyzett Várdai István. Az est második felében Beethoven zavarba ejtően problémamentes szimfóniáját hallhatjuk, amely tökéletes arányai, gyönyörű dallamai és nagyszerű zenei poénjai révén mutatja meg nekünk a sokszor félelmetes mester barátságos arcát.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

zenés átirat két részben

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat