Program


Macskafogó (Pannónia)

Macskafogó (Pannónia)

Rendező: Ternovszky Béla

Forgatókönyv: Nepp József
Tervezte: Maros Zoltán, Ternovszky Béla, Gémes József
Operatőr: Nagy Csaba, Neményi Mária, Varga György
Zene: Deák Tamás

Szinkronhangok: Benedek Miklós, Haumann Péter, Sinkó László, Körmendi János, Szatmári István, Bodrogi Gyula, Béres…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 14. csütörtök, 13:00

Sokan a legjobb magyar rajzfilmnek tartják Ternovszky Béla alkotását, tökéletesen egyesíti magában a kaland-, a gengszter- és a kémfilmek legszebb hagyományait. A legnépszerűbb magyar színészek adták hangjukat ehhez a gyerekek és felnőttek számára egyaránt szórakoztató remekműhöz: Sinkó László, Benedek Miklós, Haumann Péter, Bodrogi Gyula, Mikó István és a többi közreműködő számos szállóigévé vált párbeszéddel ajándékozta meg a közönséget. 1986-os keletkezése óta mit sem veszített frissességéből, népszerűsége mindmáig töretlen, a benne hallható dalok közül pedig több is időtlen slágerré vált. Az ismert történet főhőse egy titkos egérügynök, Grabowsky, akit Pokyóba küldenek, hogy hozza el annak a szerkezetnek a titkos tervét, amely megmenthetné az egércivilizációt a gonosz macskáktól.

A Filmarchívum által digitálisan restaurált animációs film szeptember 13-tól országszerte újra mozikba kerül, így a Budapesti Klasszikus Film Maraton zárónapján megvalósuló vetítés egyúttal ennek az újbóli premiernek a díszbemutatója is. Ebből az alkalomból a vetítés előtt egy rövid kerekasztal-beszélgetésen vendégeink lesznek az alkotók, majd a Fourtissimo jazz-zenekar játszik élőben Macskafogó-filmzenéket, köztük Lusta Dick legendás - és életmentő - trombitaszólóját. A program részeként Macskafogó design-kiállítást is láthat a közönség, a macskafogo.hu rajongói közösség jóvoltából.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat