Program


MAGOR

MAGOR

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 21. szerda, 18:00

A MAGOR ELSŐ ÖNÁLLÓ BUDAPESTI SZABADTÉRI KONCERTJE! Lemezelőzetes buli ahol új dalokat is bemutatunk!
Különleges vendég: Phoenix RT

JEGYÁRAK:

1500 Ft ▲ Early Bird - 2019.06.30-ig
2500 Ft ▲ Elővételben 2019.08.20-ig
3000 Ft ▲ A koncert napján

MENETREND:

18:00: Kapunyitás
19:00 Phoenix RT
20:45: MAGOR

A Magor harmadik nagylemeze ősszel jelenik meg, a felvételeket egy "Kiruccanás a stúdióból" elnevezésű miniturné szakítja meg, ahol néhány nagyobb hazai színpadon láthatja a bandát a közönség. A Magor első önálló szabadtéri koncertjét a Barba Negra Track kisszínpadán tartja meg a Phoenix RT társaságában.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat