Program


Magyar-Amerikai est - a Talamba és a Hot Jazz Band koncertje
2

Magyar-Amerikai est - a Talamba és a Hot Jazz Band koncertje

Az Artisjus-díjas Talamba Ütőegyüttes és a Kossuth-díjas Hot Jazz Band különleges hangzásában megelevenedik a Broadway és pesti flaszter fantasztikus világa.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 28. szombat, 19:00

Az Artisjus-díjas Talamba Ütőegyüttes és a Kossuth-díjas Hot Jazz Band különleges hangzásában megelevenedik a Broadway és pesti flaszter fantasztikus világa. Sokféle izgalmas hangszer, ismert slágerek két elsőrangú együttestől. Igazi zenei csemege minden korosztálynak. A XX. század amerikai zenéje- pl. Bernstein világhírű West Side Story-ja erre a koncertre készült, a Talambára jellemző különleges hangszerelésben- és a századeleji magyar slágerek - Karády, Kabos, Jávor, Latabár filmek zenéje – a Hot Jazz Bandre jellemző autentikus hangzásban kerülnek bemutatásra. Sokféle hangszer, ismert slágerek két elsőrangú együttestől. Igazi zenei csemege minden korosztálynak.

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024.…

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat