Program


Aktuális előadások



Szentpéteri Csilla és Vendégei az Erkel Színházban

Élje át a hangok és a látvány magával ragadó világát, kezdje velünk az évvégi ünneplést! Szentpéteri Csilla és művészbarátai forró hangulatú, örömzenékkel teli varázslatos estére invitálják.

December 30-án egy izgalmas, egyedülálló zenei élmény várja Önt!

Szentpéteri Csilla zongoraművész dinamikus és szenvedélyes zongorajátékával formabontó módon szólaltatja meg a híres klasszikusokat, megfűszerezve latin, jazz, rock stílusjegyekkel. Színpadi jelenlétéből, sokszínű zenéjéből és szuggesztív személyiségéből árad a mediterrán életérzés.

Vastag Tamás karizmatikus, sokoldalú énekes Csilla vendégeként Frank Sinatra, Michael Bublé, Tom Jones örökérvényű dalait adja elő saját egyéniségével gazdagítva az eredeti alkotást.

Micheller Myrtill elbűvölő hangú énekesnő - Csillával és zenekarával közösen - életörömmel teli bossa nova, játékos swing és pezsgő latin örökzöldeket, Párizst megidéző francia sanzonokat tűztek repertoárjukra.

Ferenczi György a blues, country és világzene birodalmába kalauzol bennünket ízes szájharmonika és bravúros hegedűjátékával.

Lenyűgöző látványvilág teszi teljessé az élményt! A LED-falakon megjelenő kreatív vizualizációk tökéletes szimbiózisa a zenével garantáltan magával ragadja a közönséget.

Közreműködik a Szentpéteri Csilla BAND:
Derzsi Zsolt - gitár
Kuzbelt Péter - szaxofon
Hárs Viktor - bass, nagybőgő
Kaboldy András - bass
Czibere József - percussion
Kovács Norbert - dob

Ajándékozza meg magát és szeretteit egy felejthetetlen zenei élménnyel!
Legyen részese ennek a varázslatos estének!

Ajánló


A brácsás viccek ideje lejárt! Erre a sokoldalú francia-holland muzsikus, Sào Soulez Larivière az élő példa: szenvedélyes kamarazenész, új műveket…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat