Program


Májusi bolondságok - a Misztikum Színpad előadása

Májusi bolondságok - a Misztikum Színpad előadása

Bohókás jelenetek bolondos csajok nem mindennapi életéből, rövid bohózatok, hosszabb kabaréjelenetek egy jó hangulatú nevettető este keretén belül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 19:00

A múlt nagy kabaréit idéző vidám est, mely a nagy nevettetők mintájára készült modern kori előadás.

Bohókás jelenetek bolondos csajok nem mindennapi életéből, rövid bohózatok, hosszabb kabaréjelenetek egy jó hangulatú nevettető este keretén belül.

A Misztikum Színpadot Nagy Bertalan alapította 2004 őszének egy igen csodálatos, vidám napján

A társulat neve egy mozaikszó: Mi Szinjátszók Titeket Kulturálisan Művelünk.

Az amatőr színészek célja, hogy az alapítók által írt vidám, mókás darabok megtekintésével az embereket a mindennapi monotonságukból kiszakítsák, enervált lelki nyugalmukat megzavarják, nevetést csaljanak orcájukra és a röhögésért felelős rekeszizmokat is alaposan meg dolgoztassák.

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

elkafkásodás két részben

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat