Program


Manna Matiné: Karácsony Puncséknál

Manna Matiné: Karácsony Puncséknál

szocio-szeretetjáték bábokkal

Az előadás az angol vásári bábjáték hagyományos elemeit, történeteit emeli be egy mai, hétköznapi család karácsonyi ünnepébe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 8. vasárnap, 19:00

Hétköznapi emberek, hétköznapi események, hétköznapi erőszak, átlagos gondolatok, melyek bárhol, bármikor megtörténhetnek, lejátszódhatnak, mert Puncsék mi vagyunk. Vagy mégsem? Ilyenre mi, te, ő soha nem lenne képes. Vagy mégis? Ismerősök vagy ismeretlenek? Kegyetlen játék, melybe csupán fafejű bábhőseink feje fájdul bele.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat