Program


MARCZI MOZI - VAD MAGYARORSZÁG

MARCZI MOZI - VAD MAGYARORSZÁG

Egész estés természetfilm Magyarország tájairól, állatvilágáról és természethez kötődő hagyományairól, látványos képekkel, szépséges zenével, Kulka János narrációjával. A magyar-német koprodukcióban készült egyórás természetfilm lenyűgöző képi világával és sodró történetével méltón jeleníti meg Magyarország tájait, állatvilágát és természethez kötődő hagyományait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 29. vasárnap, 21:00

VAD MAGYARORSZÁG
magyar-német természetfilm
Rendező: Török Zoltán

Egy rétisas család mindennapjai és egy fiatal vidra kalandjai - valahol a magyar mocsarak mélyén. Egész estés természetfilm Magyarország tájairól, állatvilágáról és természethez kötődő hagyományairól, látványos képekkel, szépséges zenével, Kulka János narrációjával. A magyar-német koprodukcióban készült egyórás természetfilm lenyűgöző képi világával és sodró történetével méltón jeleníti meg Magyarország tájait, állatvilágát és természethez kötődő hagyományait. A négy évszakon átívelő, több mint húsz hazai helyszínen forgatott film évtizedek óta az első, hazánk vadvilágát átfogóan bemutató produkció. A film fantasztikus sikereket ért el ezidáig is: a természetfilmes "Oscar- díjra" jelölték, 20 fesztiváldíjjal jutalmazták és a mozikban - a műfajában- minden eddiginél nagyobb nézőszámmal vetítették.

Narrátor: Kulka János
Zeneszerző: Kolja Erdmann
Operatőr: Jan Henriksson, Mosonyi Szabolcs, Török Zoltán
Producer: Török Zoltán
Vágó: Hargittai László
Hang: Ola Eliasson, Thomas Weichler

A Budapest Kertmozival együttműködésben az Aventinus udvaron A Budapest Film idén nyáron kültéri vetítéssorozatot indít Budapest számos pontján. A kezdeményezés célja a közösségi filmezés, valamint a budapesti kertmozi kultúra újjáélesztése. A Budapest Kertmoziban biztonságos, családias környezetben és fesztiválhangulatban lehet eltölteni egy kellemes estét, ahol a ’kertmozizás’ nosztalgiája a mai nívós filmkínálattal párosul. Ezt az élményt kínáljuk a Marczi kivételes hangulatú belső udvarán is. Igényes, minőségi filmekkel várjuk kedves közönségünket minden vasárnap július 11-augusztus 29-ig.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat