Program


MARGARET ISLAND

MARGARET ISLAND

A nyár színei
A Margaret Island zenekar szimfonikus koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 1. szombat, 20:00

Fennállásának ötödik évét ünnepli 2019-ben a Margaret Island zenekar, melynek során az év egyik legszebb pillanataként névadó szigetükre “hazatérve”, pályafutásuk során elsőként adnak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egy vizuálisan és zeneileg is páratlan nyárindító koncertet, egyedi látványvilággal és szimfonikus zenekari kísérettel kiegészülve.

A Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf és Lábas Viki alapította Margaret Island pozitív és őszinte üzenetekkel tűzdelt pop-zenéjüknek köszönhetően rövid idő alatt nagy utat járt be: az akusztikus folk-poptól indulva, Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, fesztiváloknak, valamint rádiós toplistáknak is.

A zenekar a teljes évet a színek bűvkörében tölti, a nyár első estéjén így az évszak tüzes színei elevenednek meg a színpadon. A szikrázó színeken át vezető utazáson dinamikus, sodró dalok hangzanak el: a korábbi közönségkedvencek mellett az új, 3. albumuk áthangszerelt dalai is felcsendülnek a “csillagok sátora” alatt, vendégelőadókkal kiegészülve, Lombos Pál által összehozott szimfonikus zenekar közreműködésével.

A nyár színei egy igazi fesztelen, izzó éji örömzene.

A zenekar tagjai:

Lábas Viki – ének
Törőcsik Kristóf – basszusgitár
Füstös Bálint – gitár
Verók Tamás – gitár
Koltay Kurszán – zongora
Gerendás Dániel – dob
Sárkány Bertalan – ütőhangszerek

Karmester: Grünvald László

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat