Program


Mario Bakuna Band - Brazilian Landscapes

Mario Bakuna Band - Brazilian Landscapes

Egy nagyon sikeres turnészezon után, melynek során Mario Bakun Európa, Afrika nemzetközi fesztiváljain és rangos színpadain mutatta be előző, Where Rio de Janeiro Meets Bahia című albumát, ezúttal Brazilian Landscapes című új lemezanyagával indul útnak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 9. szombat, 20:00

A Brazilian Landscapes olyan nagyszerű zeneszerzők műveinek feldolgozásait foglalja magában, mint Emilio Santiago, Marcos Valle, Claudio Bertrami, Rique Pantoja, Gilberto Gil, Djavan, João Bosco, Arismar do Espirito Santo, Dominguinhos vagy Luiz Gonzaga. Mindez tisztelgés a brazil kultúra és emberek előtt, Mario Bakuna évekig tartó utazásainak eredménye, melyek során Brazíliát széltében-hosszában bejárta annak ritmikai és harmonikus gazdagságát kutatva. Az északkeleti tájaktól, ahonnan Forró, Baião és Xaxado dalait hozta magával, a népszerű szambákon és kifinomult bossa nova dallamokon át az Ijexában fellelhető afrikai hatásokig Mario és zenészei mindent felvonultatnak, hogy az általuk zeneileg leggazdagabbnak vélt területet, Brazíliát ünnepeljék.

Közreműködik:

Mario Bakuna - akusztikus gitár, ének
Yoav Yenon - elektromos gitár
Adriano Gaeta - nagybőgő
Uccio Gaeta - dob

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

komédia, szerencsejáték egy részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat