Program


Mátyás király krónikái

Mátyás király krónikái

Mátyás király krónikái

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 10. csütörtök, 17:00

János deák meséje nyomán megelevenedik a királyi udvar: bekukkanthatunk a bálterembe, a kancelláriára, a nagy hírű könyvtárba, sőt még a király konyhájába is. A játék egyik főhőse maga Mátyás király, akivel a legmesésebb és a leghihetőbb kalandok is megesnek. A másik pedig János deák, a királyi kancellária krónikása, aki mindig mindent jobban tud – néha még a királynál is jobban.

A KOMÁROMI JÓKAI SZÍNHÁZ ÉS A SOPRONI PETŐFI SZÍNHÁZ KOPRODUKCIÓJA.

Ajánlatunk


A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el a Müpa közönségét koncertjeivel.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat