Program


MÁV Lukács/1. Zeneakadémia 21-22

MÁV Lukács/1. Zeneakadémia 21-22

A MÁV Szimfonikus Zenekar 2021–2022. évi Lukács Miklós-bérletsorozatának nyitóhangversenyét két kiváló fiatal művész fellépése avatja ünneppé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 28. kedd, 19:00

MÁV Szimfonikus Zenekar

Műsor:
Liszt: Prométheusz – szimfonikus költemény
Schumann: a-moll zongoraverseny, op. 54
Brahms: 4. (e-moll) szimfónia, op. 98

Farkas Gábor (zongora)
MÁV Szimfonikus Zenekar
Vezényel: Farkas Róbert

Farkas Gábor zongoraművész és Farkas Róbert karmester egy év különbséggel ugyanabban a városban, Ózdon születtek, de nem rokonok. Gábor a budapesti Zeneakadémia elvégzése után több hazai és nemzetközi versenyen ért el dobogós helyezést, világszerte koncertezik, a Zeneakadémia tanszékvezető tanára és a Tokyo College of Music professzora. Róbert először kórusvezetést tanult a Zeneakadémián, karmesteri tanulmányait Berlinben fejezte be és azóta ott él, több rangos német operaházban vezényel és számos koncertfelkérésnek is eleget tesz itthon is. Műsoruk a romantika korának három nagy szerzőjét idézi meg, Schumann, Brahms és Liszt egy-egy művét megszólaltatva.

Rendező: MÁV Szimfonikus Zenekar

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat