Program


MÁV Varga/1. Olasz I.

MÁV Varga/1. Olasz I.

Hangversenyünknek adhatnánk ezt a címet: Szomszédolás. A karmester, Mladen Tarbuk Horvátországból érkezik, a zongoraszólista, Szőcs Kristóf pedig Erdélyből, Kolozsvárról. Tarbuk 1962-ben született Szarajevóban, karmester és zeneszerző.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 15. szombat, 11:00

Műsor

Bersa: Idyll
Bartók:
III. zongoraverseny
Mascagni: Parasztbecsület – Intermezzo
Wagner: Siegfried idill

Közreműködik
Szőcs Kristóf (zongora)

Vezényel
Mladen Tarbuk

Hangversenyünknek adhatnánk ezt a címet: Szomszédolás. A karmester, Mladen Tarbuk Horvátországból érkezik, a zongoraszólista, Szőcs Kristóf pedig Erdélyből, Kolozsvárról. Tarbuk 1962-ben született Szarajevóban, karmester és zeneszerző. Vendégszerepelt Európa legtöbb országán kívül Kanadában, Mexikóban, Izraelben, Budapesten többször is. A Horvát Rádió Zenekarával többszáz felvételt készített, a 2010-es években a híres Dubrovniki Zenei Fesztivál művészeti igazgatója volt. Szőcs Kristóf Kolozsvárról indult, ma már sokat szerepel Magyarországon és egyre többet Nyugat-Európában is. A műsor érdekessége, hogy két „Idill” című mű is elhangzik. Wagner Siegfried idilljét felesége számára írta fiúk születése és Cosima 33. születésnapja alkalmából. Blagoje Bersa (1873– 1934) horvát zeneszerző Tragikus szimfónia (Négy emlék életemből) című művének második tétele az Idyll, amelyben esküvője napját idézi fel. Bartók III. zongoraversenye annyiban kapcsolódik a két idillhez, hogy felesége, Pásztory Ditta számára komponálta.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

zenés party két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat