Program


MEGMÉRETTETÉS

MEGMÉRETTETÉS

Az M1M Akciócsoport playback improvizációs színházi előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 5. szombat, 17:00

Egész életünkben megmérettetünk. Az óvodában, az iskolában, az egyetemen, a munkahelyen. Megmérettetünk egy állásinterjún, és, ha, ott megfeleltünk, akkor az új munkahelyen is. Mustrálnak, hogy mifélék vagyunk. Meg kell felelnünk a férjünknek, a feleségünknek, a gyerekeinknek, az anyósunknak, az apósunknak. És persze meg akarunk felelni saját magunknak is.

Tényleg folyton-folyvást meg kell felelnünk? Hogy elég ügyesek vagyunk, vagy szépek. És néha megmérettetünk és könnyűnek találtatunk.

Az előadás időtartama: 1,5 óra szünet nélkül

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

1947-et írunk. A világ éppen ocsúdik a borzalmakból. A csodálatos hangú, törékeny énekesnő megrázó gyermekkoron és szerelmi csalódásain túl már rég úgy hiszi, hogy minden férfi durva, és az időt leghasznosabb mulatással és ivással tölteni.. Ám ekkor megjelenik Marcel Cerdan, a „marokkói bombázó”, és örökre megváltoztatja a kis francia veréb, Edith Piaf életét..

Az őszinte barátság meséje ez. Megmutatja, hogy nem baj, ha valaki értéktelennek tart, másnak talán attól leszel a legszerethetőbb, amit korábban nem is tudtál magadról. A lyukas hordó, a törött létra és a fogatlan gereblye a szemétdombra kerülve fellázad és elmenekül, de ezzel végül a Fecskefiút és a Rózsalányt is megmentik.

Ajánló


Tíz kortárs magyar író története a Budapest Bábszínház Nagyszínpadán. Történetek, amelyek lenyomatot adhatnak a korról, amelyben születtek, Szikszai Rémusz rendezében.…

Az előző évad önálló szuperprodukciója 2025-ben is ámulatba ejti a Dóm tér nézőit: visszatér a Rebecca, a Grammy-díjas Sylvester Lévay…

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat